Vebinaras "PASITIKĖJIMAS SAVIMI"

Pasitikėjimas savimi – tai pasitikėjimas visata, kuri veikia per tave.

Pats geriausias būdas pradėti ugdyti pasitikėjimą savimi –  žengti drąsiai per baimę. Tie, kuriems sekasi versle, pasitiki savimi ne todėl, kad jiems pavyko įkurti verslą. Jie pasitiki savimi, nes nebijo suklysti. Klaidų šiame patyrime iš tikrųjų nėra, yra tik patirtis. Mes kaip visatos vaikai tiesiog žaidžiame ir mokomes augti ir dar labiau atsiverti klestėjimui per patirtį.  Pasitikėjimas visata ir savimi mus moko nustoti bijoti, neskubėti vertinti ir mylėti besąlygiškai.

Iš tikrųjų tik pasitikėjime savimi ir visata mes galime jaustis saugūs, kas dažnai yra sumaišoma su tuo, kad saugūs jaučiamės tik tada, kai galime kažką kontroliuoti. Tačiau kontrolė atveda tik į didesnį stresą, nerimą bei kūrybiškumo mažėjimą. Mūsų siela žino geriausiai, ko mums reikia. Ji dažnai mums tyliai pasako, ką reikia daryti, kad gyventume visiškame išsilaisvinime, tačiau tai dažnai nutildome su proto sukurtomis baimėmis ir abejonėmis.  Kas visgi būtų jei pasitikėtume tuo širdies balsu? 

Įrankis pasitikėjimui savimi

Ninah Sol įrašė labai vertingą vebinarą pavadinimu “PASITIKĖJIMAS SAVIMI”, kuriame sužinosite:

💫 Ar iš vis egzistuoja nepasitikėjimas?

💫 Kaip keičiasi jūsų realybė jei pasitikite savimi?

💫 Kaip atskirti impulsyvią emociją nuo intuityvaus pajutimo?

💫 Kaip atskirti širdies ir proto balsą?

💫 Kaip “įveikti” baimę?

💫 Kaip pasitikėjimas veikia jūsų veiklą ir santykius?

💫 Sužinosite įvairius įrankius sugrįžimui į pasitikėjimą;

💫 Atliksite praktiką vebinaro pabaigoje.

Meditacija "Pasitikėjimas savimi"

Išklausius vebinarą – kviečiame išklausyti ir specialiai įrašytą meditaciją “Pasitikėjimas savimi”!

Ši meditacija skirta aktyvuoti savo trečiąją čakrą bei pajusti vienybės jausmą su visata žinant ir tikint, kad ji jus veda ten, kur yra gausa, meilė, harmonija bei ramybė. Meditacijos pagalba įgalinsite savyje pasitikėjimo savimi energiją ir vibraciją bei prisiminsite ką reiškią būti visiškoje tiesoje su tuo kas jūs esate iš tikrųjų.

Kur rasti vebinarą ir meditaciją?

Vebinarą bei meditaciją rasite Soul Pearl Contribee meditacijų platformoje. 

Tik 33eur/mėn. (plius platformos mokestis 3,45eur) ir jūs turėsite prieigą prie viso šio neįkainojamo turinio (net virš 60 vertingų įrašų) ir labai galingų įrankių!  Kaip viena prenumeratorė sakė: “Tai yra vienintelė prenumerata, kurią realiai naudoju beveik kas dieną! Tiesiog atsidarau programėlę ir atsitiktinai pasirenku meditaciją ar įrašą. Visuomet gaunu tai, ko tą dieną labiausiai reikia.” Prenumerata yra nuolat pildoma naujomis meditacijomis ir įrašais. Tai tikrai be galo vertinga investicija į save!

Be to, visi prenumeratoriai turi galimybę dalyvauti ir nemokamuose renginiuose, kuriuose kartu su Ninah Sol atlikinėjamos įvairios praktikos (kvėpavimo sesijos, kakavos ceremonijos ir t.t.)!

Visi prenumeratoriai nuo šiol gali vienas kitą pasiekti bendrame TELEGRAM pokalbių kambaryje, kur kiekvienas gali dalintis savo potyriais, pastebėjimais, komentarais. Taip pat, Ninah Sol ten kelia naudingus pranešimus, priminimus, tam, kad padėti visiems dar geriau palaikyti sąmoningumą savo gyvenime.

* Jeigu kartais nuspręsite, kad nebenorite daugiau tęsti prenumeratos, bet kada galite ją sustabdyti.

Arba įsigykite atskirai:

Vebinaro + meditacijos paketas

Kaina: 88 Eur

Dabar galite įsigyti pasitikėjimo savimi vebinarą bei meditaciją tik už 88 Eur!

Įsigyti galite rašydami el. paštu į soul.pearl.official@gmail

Vebinarą išklausę žmonės sako:

Informacijai

*Informuojame, kad suteikiami įrankiai ir reikalinga informacija yra impulsas jūsų pokyčiams – kaip tai integruosite priklauso tik nuo jūsų. 

SVARBU!

*Nerekomenduojama jungtis jei turite psichiatrinių sutrikimų, tokių kaip šizofrenija, paranoidinė šizofrenija, dvipolinis sutrikimas. Jeigu jus kamuoja psichologiniai sutrikimai, tokie kaip depresija, panikos atakos, apatija – jungtis ypač vertinga.

Iki susitikimo! Su meile, Ninah Sol

Turi klausimų? Klausk!

Užpildyk formą ir spausk “Siųsti žinutę” arba parašyk mums el.paštu soul.pearl.official@gmail.com

Pirkinių krepšelis